Patronat


El conjunt de l’òrgan competent administratiu de la Fundació Plegadis és el següent:

...

Joan Antó

Empresari català nascut a La Ràpita. CEO de Perfect Group i professor de diferents màsters de la Universitat de Barcelona ( UB - Facultat d’Econòmiques). És president de la Societat Catalana d’Anellament (SCA), des de la seva constitució l’any 2008. Anellador científic d’ocells expert, des de l’any 2002, amb més de 7.000 ocells anellats.

Membre del Grup de Recerca d’Opistobranquis de Catalunya (GROC) i estudiós del món del opistobranquis de les badies del Delta de l’Ebre específicament, i del litoral català com a tasca més genèrica. Ha liderat projectes d’estudi científic com, el Projecte Phoenicurus ó també el projecte Oxynoe, actualment vigents. També ha estat president d’entitats molt arrelades al territori com Picampall o l’Associació Amics Mare Nostrum i secretari de l’Associació per la Formació i Serveis Socials (AFORIS).

...

Arnald Pannocchia

Vocal de la fundació. Diplomat en educació especial i expert en formació reglada i no reglada. Nascut i arrelat a La Ràpita, Arnald lidera diversos projectes relacionats sempre amb l’atenció a les persones, amb una gestió d’equips puntera. És un apassionat del medi ambient i la diversitat, gaudint-la des del món dels caballs.

...

L’Onada Serveis

Empresa catalana nascuda l’any 1995, a Sant Carles de la Ràpita, dedicada als serveis socials i l’atenció a les persones. Amb més de 30 centres repartits per tot l’estat espanyol, compten amb una forta presència i representació al Sud de Catalunya, a les Terres de l’Ebre, amb diferents centres d’atenció a les persones. La seva preocupació pel medi ambient i la biodiversitat més propera, ha sigut el motor que la va motivar a formar part del patronat fundacional de la Fundació Plegadis i en representació de l’entitat, la Sra. Cinta Pascual i Montañés, actua com a secretaria de la fundació.

Equip tècnic


...

Sergi Sales

Coordinador de projectes de la Fundació Plegadis. Anellador científic d’ocells expert, des de l’any 1.994 amb més de 30.000 ocells anellats. Enginyer agrònom i ornitòleg de professió, lidera diferents projectes d’estudis ornitològics arreu de Catalunya i l’estat espanyol.

...

Xavier Dalmau

Coordinador d’activitats de la fundació. Expert en projectes mediambientals de sostenibilitat turística. Coach professional expert en empresa certificat per APPLUS. Acreditat com a Punt d’informació del Parc Natural del Delta de l’Ebre